Ambitie

Wij geven mensen een steuntje in de rug. En we vinden het niet bijzonder dat er bij ons plaats is voor iedereen. Want inclusiviteit is de nieuwe norm en daarmee zijn we graag een voorbeeld voor de gehele arbeidsmarkt.

We doen dit met individuele begeleiding en opleiding. Daar doen we niet ingewikkeld over. We richten ons, zonder in beperkingen te denken, op ieders talent. Want iedereen heeft talent en daar leggen we de focus op. Leren door successen. Je ziet het zelfvertrouwen groeien.

Het gevoel dat je bij een team hoort, dat je gezien, gehoord en gewaardeerd wordt, draagt bij aan de ontwikkeling. Ervaren leermeesters begeleiden de leerlingen.

En voor hen, die na het doorlopen van een traject een fijne baan willen, hebben we een jobcoach die ze daarbij helpt. Zo helpen we de leerlingen weer een stukje op weg.

We willen impact maken en daarvoor niet structureel afhankelijk zijn van subsidiëring, variërende budgetten, ingewikkelde trajecten of bureaucratische barrières. Daarom hebben we een realistische en duurzame business case ontwikkeld. Geld verdienen is niet ons hoogste doel, maar om onze sociale missie te realiseren moeten we wel onze eigen broek ophouden. Met de samenwerkende scholen, gemeente en instellingen maken we heldere afspraken over de vergoedingen voor de begeleiding. Geen budget? Dan denken we graag mee over een oplossing.

Met onze gerealiseerde omzet van ons assortiment en evenementen helpen wij weer meer leerlingen op weg, Cirkel rond, iedereen weer een stap verder!